avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Specialist sau Inspector SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Specialist sau Inspector SSM

Buna ziua,
As dori sa fac un curs de perfectionare pentru a activa in domeniul securitatii si sanatatii in munca, dar nu stiu ce tip de curs e cel mai potrivit pentru a avea cat mai multe atributii pentru nivelul ocupational pe care il am de Tehnician Incercari Vehicule. Am absolvit un liceu tehnic cu profesia "Tehnician prelucrari mecanica".
Va multumeac!:)
Cel mai recent răspuns: Dragomir Dascalu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 09:07, 28 Iulie 2014
Deoarece sunteti doar absolvent de liceu, puteti activa in domeniul SSM doar ca angajat in cadrul unei firme pe post de lucrator desemnat cu activitatea de prevenire si ptotectie sau lucrator in cadrul unui Serviciu extern de prevenire si protectie (SEPP). Pentru aceasta trebuie sa absolviti un curs in domeniul SSM cu durata de 80 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrator desemnat sadrian sadrian Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie. Un absolvent de studii superioare - stiinte politice, care a obtinut Certificat de absolvire a cursurilor ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Ssm LIA1992 LIA1992 BUNA ZIUA! Am absolvit facultatea-contabilitate si master -CAFEC iar, recent am absolvit un curs SSM de 80 ore. As putea sa initiez un PFA sa pot presta ... (vezi toată discuția)