avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces cu politia castigat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces cu politia castigat

Buna ziua,

Am o problema in care va rog sa ma ajutati: am constestat in justitie un proces verbal primit de la politia rutiera prin care mi se retinea permisul pentru 30 zile. La prima infatisare am castigat, cu termen de 30 zile de a contesta Politia verdictul din momentul comunicarii, acesta fiind 30.06.2014. Pana in momentul acesta pe site-ul judecatoriei nu apare nou, ceea ce ma face sa cred ca Politia nu a contestat verdictul dat in prima infatisare. Intrebarea mea este: dupa cele 30 zile de la comunicare, adica dupa 30.07.2014, trebuie sa merg cu acea comunicare de am primit-o din nou la judecatorie (a sectorului 1) pentru a-mi pune stampila cu "Definitiv" sau trebuie sa cer certificat de grefa pentru a-l duce la Politie? Sau ce trebuie sa fac?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pot circula pana imi vine sentinta prin posta? remus05 remus05 Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie Florin02 Florin02 Am contestat o amenda de circulatie cu suspendare de 30 zile a permisului, mi s-a respins, am primit solutia acasa pe 6 martie si nu am mai facut apel in cele ... (vezi toată discuția)
Plangere permis suspendat kodove kodove Buna ziua! Pe data de 31.03.15 mi-a fost suspendat permisul de conducere in judetul Caras-Severin. Nu am semnat procesul verbal pe loc, astfel nu mi la inmanat ... (vezi toată discuția)