avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie publica

Buna ziua,
Am participat la o licitatie avand ca si criteriu de adjudecare oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic;initial rezultatul licitatiei a fost contestat si rezultatul contestatiei a fost in favoarea celui care a depus contestatia;CNSC a dispus reevaluarea ofertelor in termen de 12 zile,iar autoritatea contractanta a dispus in prima faza anularea licitatiei si apoi dupa ceva timp revine si declara castigatoare o societate participanta la licitatie care pe buna dreptate in conformitate cu cele prezentate la data deschiderii ofertelor,a intrunit punctajul cel mai mare.
Autoritatea contractanta a procedat corect sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Ciprian Cocu , Consilier juridic 11:02, 19 Mai 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Un raspuns foarte clar nu poate fi dat, deoarece nu stiu care a fost motivul contestatiei, care a fost algoritmul de calcul, etc, dar in principiu autoritatea contractanta a procedat corect.
Probabil in prima faza a anulat procedura ca nu era probabil pe placul lor faptul a cineva facuse contestatie, iar ulterior avand in vedere ca CNSC-ul a dipus reevaluarea ofertelor si nu anularea licitatiei, au facut lucrul normal si corect, au reevaluat si au stabilit castigatorul.
in pricipiu Autoritatea Contractanta a procedat corect...daca aveti informatii in plus se poate da un raspuns mai categoric....
Ca sa va putem da o informatie utila trebuie sa prezentati mai multe detalii privind contestatia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere plangere impotriva deciziei cnsc karyma karyma - AC organizeaza procedura de licitatie deschisa pentru achizitie servicii de siguranta; - se depun doua oferte: A si B; - se adjudeca oferta A;; - ... (vezi toată discuția)
Termene comunicare decizii donigao donigao Buna seara M-am confruntat azi cu o pb care mi-a stricat toata ziua.... Am participat in luna decembrie la o procedura de cerere de oferte cu faza finala ... (vezi toată discuția)
Anulare raport licitatie fast fast Va rugam a ne prezenta un punct de vedere in privinta desfasurarii unei licitatii. Autoritatea Contractanta organizeaza o licitatie deschisa, avand drept ... (vezi toată discuția)