avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Declaratii fiscale depuse de catre administratorul ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Declaratii fiscale depuse de catre administratorul judiciar

Buna seara.
Am fost desemnat administrator judiciar al unui debitor care pana in prezent nu mi-a comunicat actele contabile prevazute de art. 28 din Legea 85/2006.
Astazi am primit o notificare de la AFP prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca nu au fost depuse mai multe declaratii fiscale si ca trebuie depuse.
In situatia in care societatea prin administrator societar sau administratorul judiciar nu depun aceste declaratii, societatea va fi declarata inactiva fiscala, iar eu voi avea cazier fiscal.
Mentionez ca administratorul societatii nu raspunde la telefoane sau notificari, astfel ca nu pot intra in posesia actelor contabile.
Trebuie obligatoriu depuse toate declaratiile pentru a nu fi declarat inactiv fiscal, sau pot depune doar una, in care impozitul/tva - ul sa fie 0, iar ulterior dupa ce intru in posesia actelor sa o rectific?
Cum procedez in aceasta situatie?


Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 08:34, 30 Iulie 2014
Eu va sugerez sa le depuneti pe toate pe 0, urmand a efectua ulterior corecturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvarea judiciara poate atrage dupa sine devenirea inactiva a firmei cazacumiruna cazacumiruna Buna ziua! O societate comerciala anu a depus bilanturile din 2005,declaratiile la admin.din 2008 si a fost declarata cu starea q(dizolvare judiciara) ... (vezi toată discuția)
Societate fara acte contabile.ce-i de facut? ela david ela david Societatea infiintata in 2010. Functioneaza 1-2 luni, se depun declaratiile corespondente actualei D112...si cam atat....Contabila plecata din tara, nu tu ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)