avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contractul este obligatoriu la o presare de servicii?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contractul este obligatoriu la o presare de servicii?

As vrea sa stiu daca este legal. Am făcut o achiziție directa pentru realizare unui plan de intervenție isu, o achiziție directa in valoare de 5000 de lei. Comanda am făcut o prin SEAP dar nu am încheiat nici un contract. Lucrarea a fost efectuată, planul primind toate aprobările, as vrea sa stiu daca in acest caz comanda ferma făcută prin SEAP tine locul de contract si in ce lege este specificat. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Magda1989 , utilizator 10:16, 31 August 2018
OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice și a contractelor de concesiune de servicii
art.19
Autoritatea contractantă achiziționează direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea achiziției, estimată conform prevederilor secțiunii a 2-a a prezentului capitol, nu depășește echivalentul în lei a 30.000 euro exclusiv T.V.A. pentru fiecare achiziție de produse ori servicii, respectiv a 100.000 euro exclusiv T.V.A. pentru fiecare achiziție de lucrări. Achiziția se realizează pe bază de document justificativ.
Documentul justificativ fiind comanda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa lucrari Ema2013 Ema2013 Conform art.19 Autoritatea contractantă achiziţionează direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea achiziţiei, estimată conform ... (vezi toată discuția)
Selectie ziar pt publicitate? otilia13 otilia13 Buna seara. Societatea noastra desfasoara o activitate de interes local, consiliul local fiind asociat unic. Este necesar ca pentru a incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Majorare plafon achizitie publica la 30.000 de euro Filip Alexandru Filip Alexandru A fost publicata legea 193/2013 pentru aprobarea OUG 77/2012 in vederea modificarii si completarii OUG 34/2006. Articolul 19 se modifică şi va avea ... (vezi toată discuția)