avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema sex
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema sex

Varul meu (este major) locuieste cu fosta lui prietena si fac sex, dar ea nu-l mai iubeste si nu vrea sa faca sex cu el dar o face ca stie ca il ajuta intr-un fel pe acesta pana isi gaseste pe altcineva, intrebarea mea este avand in vedere ca atunci cand o face, ea nu mai simte nimic pt el si in cazul in care ea s-ar certa cu el si l-ar acuza de viol , daca povestea este asa cum am spus-o eu, se dovedeste ca el este nevinovat? sau risca sa pateasca ceva? multumesc.

Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 23:38, 30 Iulie 2014
pai da, dar e cam dificil pt mine sa-mi dau cu parerea de aceea am si intrebat pe un forum, ea nu este de accord sa faca sex cu el, dar o face din mila, bun simt, nu stiu, ceva de genul din cate am inteles, din punctul meu de vedere nu se incadreaza la viol cititnd si definitia, dvs ce spuneti?
andreicristi a scris:

pai da, dar e cam dificil pt mine sa-mi dau cu parerea de aceea am si intrebat pe un forum, ea nu este de accord sa faca sex cu el, dar o face din mila, bun simt, nu stiu, ceva de genul din cate am inteles, din punctul meu de vedere nu se incadreaza la viol cititnd si definitia, dvs ce spuneti?

Intrebarea dvs. excede problemelor dezbatute pe acest forum. Din punct de vedere legal, sexul a fost consimtit, inca de foaaaaarte multe ori, inca este, din descrierea dvs. si fara o dovada certa, probabila, nemincinoasa ca a fost fara consimtamantul fostei/actuale, nu va poate acuza/ sau nu il poate acuza - nimeni de viol.
:offtopic:
Nu exista sex din bun simt, din mila, da, dar nu suntem in romanele cu prostituate ale scriitorilor francezi.
ea nu este de accord sa faca sex cu el, dar o face din mila, bun simt, nu stiu, ceva de genul din cate am inteles, din punctul meu de vedere nu se incadreaza la viol cititnd si definitia, dvs ce spuneti?

Multi cauta asa ceva o viata intreaga. Asa, din mila...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie cu minora de 15 ani- consecinte? vlad2164 vlad2164 am 21 de ani si am o relatie cu o fata de 15 ani.parintii ei ne ameninta ca ne despart si ca o sa ajung la politie pentru corupere.fata le zice ca nu are ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal-viol MoticaBogdan MoticaBogdan Buna ziua, As dori si eu un raspuns va rog frumos! Pentru o condamnare in vechiul cod, de 6 ani pentru viol din care s-au scurs 2 ani si jumatate, ... (vezi toată discuția)
Corupere minori ContSters336092 ContSters336092 Buna ziua, m-a rugat o amica sa ma interesez daca se considera act de viol sau corupere de minori/sexuala daca face doar dragoste deci nu sex cu prietenul ei ... (vezi toată discuția)