avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O persoana fizica poate studia acte din Arhivele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O persoana fizica poate studia acte din Arhivele Nationale ? exista anumite conditii sau interdictii ?

o persoana fizica poate studia acte din Arhivele Nationale ?
exista anumite conditii sau interdictii ?
Cel mai recent răspuns: Adriana Motescu , utilizator 19:19, 25 Mai 2021
Gasiti detalii aici
[ link extern ] /
În regulamentul oficial elaborat de către Arhivele Naționale ale României - pe care-l puteți consulta aici [ link extern ] .
Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca o copie de pe un registru agricol poate fi ceruta de orice persoana fizica sau este necesar ca aceasta sa se afle intr-un anumit grad de rudenie cu persoana fizica detinatoarea a terenului inscrisa in registrul agricol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,ajutați.ma va rog cu o idee,mama mea a lucrat înainte ... maryag maryag Buna ziua,ajutați.ma va rog cu o idee,mama mea a lucrat înainte de 1989 la fabrica de conserve Fructus din Timișoara,firma s.a desființat între timp,iar ... (vezi toată discuția)
Servicii de arhivare si/sau arhivistica luissiana luissiana Buna ziua, Serviciile de arhivare/arhivistica oferite de o societate privata la [b]exclusiv sediul tertilor[/b] (respectiv CAEN 9101 si 1814), trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa pt. pensie - arhiva de negasit - cccf bucuresti fdp cluj. buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul ... KlaraSz KlaraSz Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din ... (vezi toată discuția)