avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru o violare de domiciliu si bataie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru o violare de domiciliu si bataie

buna ziua as putea sa va intreb si sami raspundeti si mie acum 2 saptamani si,acum 5 zile eram impreuna cu copilul meu si un vecin a a intrat in curte peste mine sa ma bata ,prima data a dat in mine pe strada .dar acum am fugit repede in curte si aintrat peste mine,am chemat politia dar s epare ca iar fi dat un avertisment celui in cauza si spunandumi ca nu am ce sai faca ca nu am martori ,si mau indreptat catre medicina legala cei de acolo mia zis ca nu se vede nimic decat doar de la celalata bataie primita tot de el cu doua sptamani in urma un hematom ,intrebarea mea este in cat timp pot merge sa depun plangere si poate pati ceva agresorul daca eu nam ncii un martor asa cum mis a zis :(,satu cu teama de el tot timpul si trebuie sai faca ceva daca continua sai dea vertismente el va continua asa si mie teama pentru copilul meu ca ma bate numai in preajma copilasului ,vas fi recunascatoare cu un rapuns multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
dyanac, utilizator
Nu cred ca ati inteles, in cazul infractiunii prevazute la art.193 c.p., se poate retine alin.1 la orice acte de lovire sau alte violente, iar in cazul alin 2, trebuie sa existe intre 1 si 90 de zile de ingrijiri medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda da sau nu? andrei2233 andrei2233 Pot primi amenda daca i-am dat cu spray paralizant in ochii unui om?SI cat de mare e amenda? (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente alinar_popescu alinar_popescu Buna ziua, Tatal meu a fost victima unei agresiuni fizice. Nu a ripostat sau provocat agresorul, care si-a recunoscut fapta la politie. Tatal meu a primit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Madalinavatafu Madalinavatafu Buna ziua, In urma unui scandal am folosit spray lacrimogen pentru a ma apara deoarece persoana cu care ma certam a aruncat inspre mine fara a ma lovi cu un ... (vezi toată discuția)