avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Va salut,
Va rog sa ma ajutati in privinta urmatoarei nelamuriri pe care o am.
Am platit doua taxe auto in anii 2010 2011, pentru care am deschis o actiune in instanta, una a fost castigata in luna aprilie anul acesta iar cealalta are data in octombrie, cu toate ca dosarele au fost depuse in acelasi timp.
Vreau sa stiu cat timp dureaza pana primesc decizia(sau ce trebuie sa primesc) de la curtea de apel sau finante(nu stiu de unde) ca trebuie sa merg sa imi primesc banii (stiam ca este un termen de 30 de zile).
Pot sa intreb la curtea de apel sau la finante cat mai dureaza pana o sa primesc acea decizie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:59, 4 August 2014
N-aveti ce face, trebuie sa asteptati! Decizia va va fi comunicata de catre curtea de apel, n-aveti nici in clin nici in maneca cu finantele! Un exemplar se va comunica si finantelor. Nu va bucurati prea tare, prin ,,grija" premierului pontache accizaru' veti primi banii la Sfantu-Asteapta, adica in 5 (cinci!!!) rate anuale egale. Dupa cum merg treburile pana prin 2019-2020 veti tot primi cate un pic. Si veti primi si ,,picul" asta daca nu veti avea datorii catre fisc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare marinamark marinamark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de ... (vezi toată discuția)
Am câștigat procesul cu, casa de pensii ilfov.sunt 3 luni de ... Cordea Cordea Am câștigat procesul cu, casa de pensii Ilfov.Sunt 3 luni de atunci și nu am primit cheltuielile de judecată și nici nu mi-a fost recalculată pensia.Cand ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune in instanta -modalitati împărțire imobile seby_mihai seby_mihai Buna seara! Dețin în calitate de moștenitor, împreună cu fratele meu, 1/2 dintr-o proprietate în suprafață de 400mp, pe care există 2 construcții ... (vezi toată discuția)