Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Am câștigat procesul cu, casa de pensii Ilfov.Sunt 3 luni de atunci și nu am primit cheltuielile de judecată și nici nu mi-a fost recalculată pensia.Cand produce efecte hotărârea judecătorească.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Decizia judecătorească produce efectele juridice din prima zi de la comunicarea sentinței, sau mai este și altă varianță, de când vrea Casa de Pensii.
Nici nu veți primi nici 1 leu cheltuieli de judecată, dacă nu le veți cere de la creditor.
Trebuie să pezentați la secretariatul Casei de Pensii urmatoarele acte:
1 - în dublu exemplar, o cerere scrisă de mănă, și dați un termen de 30 de zile, sau cât vreți:
(un exemplar trebuie să-l primiți înapoi ștampilat și semnat de creditor)
2 - copie xerox după decizia de judecată:
3 - codul IBAN în original unde să vă vireze banii.
Nu asteptați să vă pice banii din cer, că nu veți primi nimic asteptând cu mâinile în buzunar.
Trebuie să vă luptați în continuare pentru drepturile dumneavoastră.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vă spun eu sigur o realitate, și anume, executorii refuză cât pot sa executa casele de pensii, pentru ca colaborează cu juriștii de la pensii, când execută debitorii pensionari.
Eventual angajați un executor din alt oraș, dar să fie din zona teritorială a aceleași curți de apel.
Ca exemplu, daca lcuiți în județul Arad, angajați executor din Timișoara sau Reșița, care aparțin de aceeași curte de apel.
Cordea
-Solicitati ajutorul/sprijinul/implicarea CNPP in baza art.138 lit.a) din legea 263/2010:
a) îndrumă și controlează modul de aplicare a dispozițiilor legale de către casele teritoriale de pensii;
Casa de pensii
Marius177
Stimate doamna/domn , sunt pensionar si am obtinut o Hotrarare judecatoreasca definitiva si irevocabila a Tribunalului Bucuresti prin care , Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva
NICUMATEI
Am legalizat o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces pentru stabilirea pensiei. Am depus un exemplar si la casa de pensii desi aveau hotarirea (in ... (vezi toată discuția)