avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate Parchetul sa declare apel pentru reducerea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate Parchetul sa declare apel pentru reducerea pedepsei inculpatului?

au existat cauze in care parchetul sa faca apel ca pedeapsa sa fie mai blanda? ex.am fost condamnat la 1 an 6 luni cu suspendare in iulie si parchetul a facut apel...inca nu stiu motivarea parchetului,poate ca a facut din cauza ca am fost condamnat iar eu am fost impacat cu perti? e posibil ca a facut apel ca sa se inceteze procesul? poate ca e de ras intrebarea mea dar ...cine stie...a fost o intrebare
Cel mai recent răspuns: puncuskaa , utilizator 08:55, 3 August 2014
Dupa expirarea termenului de apel dosarul va fi inaintat la instanta superioara care va judeca apelul si care va fi fixa termenul de judecata.
Va puteti interesa la arhiva instantei de fond cu privire la data inaintarii dosarului si ulterior dupa inregistrarea dosarului la instanta de apel, puteti studia dosarul la arhiva.
In plus puteti urmari pe portalul instantei de apel cand dosarul dvs. va fi inregistrat.
am fost la arhiva si mi au zis ca dosarul este la judecator pentru motivare....judecatorii sunt in concediu,poate ca nu ajunge dosarul la curte numai in septembrie?
puncuskaa a scris:

judecatorii sunt in concediu




:stunned::-/

de unde stiti ca sunt judecatorii in concediu??????
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 August 2014
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
mi a zis angajata din arhiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare.procurorul a atacat sentinþa. ariana03 ariana03 Buna ziua Am fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice cu imbibatie alcoolica peste limita legala la 2 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Infractiuni la regimul circulatiei - recurs ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Am fost judecat si condamnat la 8 luni cu suspendare(O.U.G nr 195/2002)insa azi am primit citatie de la curtea de apel,in calitate de inculpat in proces cu ... (vezi toată discuția)
Apelul si recursul obligatorii? bluepointx bluepointx Buna seara, Cunosc obiceiul impamantenit la noi conform caruia un proces fie el civil sau penal inseamna in majoritatea cazurilor de fapt trei procese: ... (vezi toată discuția)