am o firma infiintata in 2004 cu activitare doar de 3 luni an acel an. de atunci am depus declaratiile fiscale pe 0, mai putin un bilant. am fost anuntata k firma intra in dizolvare daca nu il depun. L-am depus si totusi am acceptat k firma sa se dizolve pentru k voiam sa inchei socotelile . Acum am primit instiintare k s-a dizolvat si k am fost repartizata unui lichidator. marea mea suparare este aceea k trebuie sa-i platesc lichidatorului un onorariu de 1500 lei si 1000 pentru cheltuiele de lichidare..E o suma enormapentru mine si nu stiu ce as putea face. Nu inteleg dupa ce criterii se numesc lichidatorii caci stiu alte firme care s-au inchis fara asa ceva. Ce pot face in situatia data??? astept cat se poate de repede un sfat...
Dizolvare
ginet
Am un SRL care nu mai are are activitate din anul 2000. Din anul 2005 nu am mai depus bilanturile contabile anuale si la Registrul Comertului (doar la circa ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata
nicoga
Am solicitat informatii la Registrul Comertului; mi s-a comunicast ca firma este dizolvata. Stiam ca dizolvarea este insotita de lichidare. Ce sa inteleg, ... (vezi toată discuția)