avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de reexaminare introdusa de mai multe ori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de reexaminare introdusa de mai multe ori

buna ziua, as vrea sa stiu cum sa procedez daca am introdus o cerere de reexaminare amenda judiciara si un amic, sa ma ajute, mi-a introdus si el aceeasi cerere. Acum ce fac, sa o retrag pe una din ele ?multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 16:02, 4 August 2014
reunitile sau conexatile la solicitarea dvs se vor conexa
leona777 a scris:

buna ziua, as vrea sa stiu cum sa procedez daca am introdus o cerere de reexaminare amenda judiciara si un amic, sa ma ajute, mi-a introdus si el aceeasi cerere. Acum ce fac, sa o retrag pe una din ele ?multumesc

ridicati exceptia de litispendenta (civil) -. .se va trimite dosarul primei instante investite. si in penal si in civil , cererea este facuta de catre o persoana fara calitate procesuala, ar trebui respinsa,
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litispendenta vs conexitate goldfish goldfish buna seara! va rog sa-mi spuneti care este difernta dintre conexitate si litispendenta in materia civila.:\"> merci (vezi toată discuția)
Cerere anulata, am depus o noua cerere, se face conexarea dosarelor? Mihai4465 Mihai4465 Buna ziua, avem nevoie de parerea si sfaturile dumneavoastra. Mama mea a introdus o actiune civila care a fost anulata pentru ca spune judecatorul, nu am fi ... (vezi toată discuția)
Doua dosare in instanta pt acelasi obiect.ce este de facut? gloriprest gloriprest Va salut cu drag.Prietena mea a mai facut o gresala.A trimis la judecatorie prin posta o actiune judecatoreasca fara confirmare de primire si a urmarit pe sait ... (vezi toată discuția)