avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare bani polita RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare bani polita RCA

Buna seara,
In urma cu 3 saptamani am vandut o masina si am optat pentru a nu pastra numerele de inmatriculare. In incercarea de a recupera suma aferenta restului de termen de valabilitate a politei de asigurare (aprox 11 luni), m-am lovit de refuzul companiei de asigurari de a-mi returna banii pana la momentul in care prezint dovada radierii sau copia cartii de identitate in care este mentionat noul proprietar.
Totusi, pe [ link extern ] ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:00, 5 August 2014
Vedeti acest subiect deja discutat:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura radiere masina cu pastrarea numerelor alexandru8 alexandru8 Buna ziua! As dori sa va intreb cam care este procedura/pasi de radiere definitiva a unui autovehicul din circulatie cu mentiunea ca doresc sa tin numerele ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare rca Chinezul Chinezul Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am vandut masina cu optiunea de a nu pastra numerele si, in incercarea de a recupera RCA-ul, m-am lovit de refuzul companiei ... (vezi toată discuția)
Rovinieta in cazul vanzarii masinii elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut ieri masina, pentru care aveam rovinieta pentru un an, cumparata acum o luna acum o luna, deci mai aveam inca mult de folosit acea taxa de ... (vezi toată discuția)