avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Convietuirea in scara de bloc de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Convietuirea in scara de bloc de proprietari

Ufff, caldura mare ... cu efecte negative.
Avem un vecin de scara de bloc, proprietar de apartament, care traieste singur. E destul de tanar. Cand iese din casa, e imbracat decent, curat (si pentru munca-costumatie ceva de paza si ordine, si pentru oras), chiar lasa o urma de deodorant .:sorry:.. Dar, in dreptul usii lui, cand treci pe scara ... scuzati-ma PUTE ca la o cocina de porci #-o. Nu stim ce are prin casa, dar si cu caldurile astea ... I s-a spus X-(, i s-au lipit afise pe usa sa spele, sa curete ca sa nu mai miroase .... nimic. Ce alte proceduri putem aplica pentru a-l obliga "legal" sa faca curat in proprietatea lui =D> incat sa elimine mirosul deranjant pentru toti vecinii
?!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:48, 6 August 2014
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Sesizare la Primarie - serviciul igiena comunitara, sesizare la Inspectia sanitara de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele SophiaMS SophiaMS Buna ziua, Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele ... (vezi toată discuția)
Padocul de animale in casa vecinului... gigigheroghe gigigheroghe buna ziua, va cer sfatul in legatura cu o problema spinoasa pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am o vecina care tine in casa foarte multe pisici. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face reclamatie? miros mancare locatari. KiralyOtto KiralyOtto Buna, As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii ... (vezi toată discuția)