avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Recent ANAF a publicat lista societatilor cu datorii (la stat dar si altele).
La unitatea la care am lucrat - la rubrica observatii - este precizat "in executare silita".
As dori sa stiu ce inseamna acest lucru si mai ales in ce masura voi fi eu afectat avand in vedere ca nu mi-am recuperat salariul pe aproape 2 ani.Actiunea in instanta pe care as fi vrut sa o incep, este afectata de aceasta noua stare a angajatorului?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:55, 7 August 2014
Probabil se va ajunge la insolventa si veti fi inscris cu prioritate ca actual salariat neplatit in tabelul creditorilor urmand sa va primiti banii, daca vor exista acesti bani, daca nu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii oarfa oarfa Buna ziua. Am lucrat pentru o firma timp de 8 luni pe baza de contracte luni avand mereu probleme cu neplata salariilor, fapt ce m-a facut sa nu mai doresc ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)