avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot emite facturi PayPal pentru clienti straini fara ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot emite facturi PayPal pentru clienti straini fara sa fiu persoana juridica?

Buna ziua!

Facand design, un client m-a intrebat daca pot emite factura pentru serviciul prestat. Imediat m-am gandit la serviciul oferit de PayPal prin care pot crea si trimite o factura cu o anumita suma.

Este ok sa emit factura pentru client strain din PayPal chiar daca nu sunt persoana juridica?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:17, 16 Decembrie 2014
cotletcristian a scris:

Buna ziua!

Facand design, un client m-a intrebat daca pot emite factura pentru serviciul prestat. Imediat m-am gandit la serviciul oferit de PayPal prin care pot crea si trimite o factura cu o anumita suma.

Este ok sa emit factura pentru client strain din PayPal chiar daca nu sunt persoana juridica?

Am si eu nevoie de un raspuns la aceeasi intrebare!
Din punct de vedere al legislatiei romane (care se aplica si in cazul dvs.), nu, nu este ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in toata lumea cristitsirc cristitsirc Buna ziua, Am nevoie de o informatie. Daca am un site web prin care ofer servicii (publicitare) pe internet doar persoanelor fizice si vreau sa il promovez ... (vezi toată discuția)
O firmã care face plãți paypal poate funcționa legal? stepanadrian stepanadrian O firmă poate face plăți PayPal colaboratorilor urmând ca fiecare în parte să plătească impozitele aferente în momentul în care banii sunt ... (vezi toată discuția)