avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscator ocupat abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscator ocupat abuziv

Dupa ce mi-a aruncat rufele pe casa scarii, un vecin a ocupat abuziv uscatorul comun profitand ca are geamul de la bucatarie in uscator.A tras siguranta la yala si nu-mi mai permite accesul in acest spatiu comun.Mentionez ca eu sunt proprietar iar el este in gazda la socrul lui.M-am adresat politiei si asociatiei de locatari - nu s-a luat nici o masura.
Cui ar trebui sa ma adresez:(?Am lucruri in uscator si nu pot sa le iau de acolo.
Mentionez ca sunt din Galati
confirmati ceia ce am mentionat mai sus dle adrian...orice fapta este posibila in Romania. Daca se depunea o plangere impotriva dvs...ati fi vazut ca nu sunteti in ..america.
D-le proprietaru, uscatorul este bun comun, nu poate intra nimeni fiindca nu se deschide lacatul, nu se gaseste nicio cheie(s- au pierdut!!), asa ca presedintele, administratorul si cati mai vor din comitet merg impreuna( nu-i cazul sa vina tot blocul) sparg lacatul si- l inlocuiesc cu altul. Se face si proces verbal daca doriti cu lista a ceea ce se gaseste acolo. Vreau sa vad vreo instanta judecatoreasca din lume care sa dea decizie de condamnare pt intrare prin efractie.
Dvs. erati f vehement impotriva smecherilor si profitorilor. Ce s- a intamplat?
nu s a intamplat nimic..era vb de legalitate si de a nu avea probleme cei ce sunt in drept.Este mai simplu si legal ..o adresa celui ce ocupa ,solicitarea unei chirii dupa o zi doua,si actionarea in judecata.Mai intrebati..evacuarea si din uscator,fara dureri de cap..este instanta.Ce sustin eu este numai partea legala,ce nu creeaza probleme.
@proprietaru
Duceti problema in zone hilare. Adica asociatia sa avertizeze si apoi sa dea in judecata, pe cine, ca respectivul e un musafir in bloc? Si faci lucrurile astea cu cineva cu care te poti intelege, nu cu unul care se trezeste pe tarlaua lu' muma-sa...... si pune yala (pe post de tarusi), plus ca nu e tarlaua lui.....
fiti mai atenta la subiect
Si mai ales incercati sa veniti cu date legale din care poti invata ceva.Indiferent de cine si unde se trezeste cineva...tot numai pe cale legala se rezolva situatia.

Alte discuții în legătură

Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dobandit accesul? clara24 clara24 Buna ziua. Dupa cum stiti la parterul fiecarei scari de bloc exista niste spatii comune (spalator, uscator etc). Tot dupa cum stiti pe fiecare scara sunt tot ... (vezi toată discuția)
Uscatorie ocupata abuziv narcis-andrei narcis-andrei Familia administratorului de bloc, care locuieste la parter, au ocupat uscatoria(parter) in mod abuziv depozitandu-si acolo obiecte personale, sub pretextul ... (vezi toată discuția)