avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscator ocupat abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscator ocupat abuziv

Dupa ce mi-a aruncat rufele pe casa scarii, un vecin a ocupat abuziv uscatorul comun profitand ca are geamul de la bucatarie in uscator.A tras siguranta la yala si nu-mi mai permite accesul in acest spatiu comun.Mentionez ca eu sunt proprietar iar el este in gazda la socrul lui.M-am adresat politiei si asociatiei de locatari - nu s-a luat nici o masura.
Cui ar trebui sa ma adresez:(?Am lucruri in uscator si nu pot sa le iau de acolo.
Mentionez ca sunt din Galati
proprietaru a scris:

fiti mai atenta la subiect

Vrea sa ne atraga atentia ca exista comunicare intre apartamentul vecinului si uscator. Si cam are dreptate.
Eu am facut plangere scrisa la asociatie, nu am spart yala si am asteptat!Azi in sfarsit seful de scara a venit si ca prin minune yala s-a deschis, nici nu a fost necesara fortarea ei (doar era inchisa cu siguranta pe dinauntru).La eveniment a participat ARSINE OLGUTA - proprietara apartamentului si fiica sa TELETIN ANAMARIA.Ne-a pus in vedere sa eliberam spatiul si sa-l igienizam pana luni.Comentariul "doamnei" TELETIN ANAMARIA a fost "NICI NU O SA STII CE TE-A LOVIT!"Precizez ca dupa ce mi-a scos rufele pe casa scarii si eu le-am pus iar la uscat, in aceeasi seara familia TELETIN m-a agresat in usa propriei mele locuinte in seara zilei de 10.05.2009 - marturii fiind un apel 112, un certificat medico legal si plangerea nr. 622800/14.05.2009 facuta la Sectia nr. III de Politie Galati.In aceste circumstante ma vad nevoita sa precizez :Ma numesc Todoran Vivian Ingrid locuiesc in Galati str.Barbosi nr. 6 bl.O ap.52 iar familia TELETIN locuieste in ap.51 "daca ma loveste ceva!"
Asta e tara in care am ajuns sa traim si asta e Politia pe care o platim din banii nostri!Sa le fie rusine!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2009
Vivian Ingrid, utilizator
totusi sint putin nedumerit cu privire la acea fereastra ... a existat dintotdeauna sau a fost facut ulterior ? nu are o alta fereastra spre exterior decit aceea care da spre uscator, din cite am inteles:hm: ?
Unica fereastra a bucatariei apartamentelor de pe acel tronson da in uscator.Asa a fost proiectul initial al blocului.Pe etaj sunt sase apartamente de toate si doua uscatoare.La un uscator vin trei apartamente iar la altul (ca al nostru) vin doar doua apartamente deoarece al treilea are doua balcoane. E valabil la toate etajele.
Dar eu nu i-am baricadat gemul individei cand mi-a umplut rufele de mirosuri de peste ars sau alte mirosuri oribile.Am inteles ca nu are incotro.Acum si-a scos si hota tot in uscator!Si tot eu sunt cea care n-o sa stie ce-a lovit-o!
Si cand ma gandesc ca am dat si semnatura ca indivizii respectivi sa-si infiinteze firma cu sediul pe apartament."De-ar sti omul ce-a pati dinainte s-ar feri!!!" zice o vorba din popor.
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2009
Vivian Ingrid, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dobandit accesul? clara24 clara24 Buna ziua. Dupa cum stiti la parterul fiecarei scari de bloc exista niste spatii comune (spalator, uscator etc). Tot dupa cum stiti pe fiecare scara sunt tot ... (vezi toată discuția)
Uscatorie ocupata abuziv narcis-andrei narcis-andrei Familia administratorului de bloc, care locuieste la parter, au ocupat uscatoria(parter) in mod abuziv depozitandu-si acolo obiecte personale, sub pretextul ... (vezi toată discuția)