Buna seara.Astazi mi s-a terminat concediul medical si mi-am sunat seful sa il intreb cum voi lucra.Dansul mi-a raspuns ca am fost detasat si ca de maine o sa lucrez la alta unitate.Se poate sa ma anunte intr-un timp atat de scurt despre aceasta detasare,intr-un interval de timp atat de scurt ?Nu mi s-a dat nici un act care sa afirme faptul ca am fost detasat,plus ca voi suferi o modificare de functie la noul angajator.Am luat legatura cu noul angajator si mi s-a spus ca nici acolo nu am vreun act care sa ateste faptul ca am fost detasat,noului angajator i s-a comunicat doar despre aceasta detasare.Va multumesc anticipat !
Daca o sa refuz sa ma duc la noul loc de munca o sa fiu nemotivat,si la 3 absente nemotivate mi se poate desface contractul de munca.Sa inteleg ca daca nu exista actul nu poate sa ma puna nemotivat ?Unde o sa lucrez ?Ma pot prezenta la vechiul loc de munca ?Daca o sa fiu scos afara din obiectiv?
Detasare abuziva
sartorius
Lucrez in Galati la DISTRIGAZ. In urma reorganizarii societatii mi s-a desfiintat postul de verificator metrolog,serviciul de metrologie al societatii este cu ... (vezi toată discuția)