avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Am fost implicat -desi pur si simplu stateam la stop- intr-un accident rutier, astfel : o alta masina a lovit un pieton care traversa printr-un loc nepermis si l-a aruncat intre masini si din inertie, a sters cu capul portiera stanga spate a masinii mele care repet stationa la stop. RECUNOSC am facut greseala de a nu suna la 112 imediat considerand ca nu sunt implicat direct. ACEASTA greseala m-a facut sa raman fara carnet de conducere iata 3 luni, iar eu din condus traiesc. Ce ar trebui sa fac ? Sa ma reprofilez cautandu-mi alta slujba pana la solutionarea problemei si la reprimirea documentului sau altceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 09:21, 11 August 2014
Am fost lovit un pieton de catre o masina si nimeni nu a sunat la 112?

Care este motivul pentru care ati ramas fara carnet? Faptul ca nu ati sunat la 112?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc ... SANTIER SANTIER Buna ziua! Am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc nepermis. Acesta s-a dezechilibrat, a cazut apoi s-a ridicat, am avut un schimb de replici ... (vezi toată discuția)
Despagubire victima accident rutier Utilizator_23net Utilizator_23net Buna ziua, In data de 23 aprilie 2015 bunica mea a fost accidentata de un autoturism la intersectia dintre doua strazi secundare (nu este trecere de pietoni ... (vezi toată discuția)
Desi nu am fost vinovat am ramas fara carnet cine stie pana cand... nu stie nimeni! mihaileugenchitu mihaileugenchitu Masina in care eram la volan si cu care stationam la un stop, a fost lovita de un cetatean izbit de un alt autovehicul aflat in miscare si care vehicul l-a ... (vezi toată discuția)