Adriana Codin 
	    	Contabil

Adriana Codin 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 Darie Tudor	                   

Salut amicii si pe cei care ma vor...lumina.
Tuturor: La multi ani!
Dupa lupte seculare care au durat mai bine de 1 an si jumatate X-((motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)
	                    Darie Tudor	                   

Salut amicii si pe cei care ma vor...lumina.
Tuturor: La multi ani!
Dupa lupte seculare care au durat mai bine de 1 an si jumatate X-((motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)

bogdanpoienar	                   

Care este valoare azi in 2013 a sumei de 30000 lei din 1988............sau care este echivalentul a 30000 de lei din 1988 ....in ziua de azi... (vezi toată discuția)
	                    bogdanpoienar	                   

Care este valoare azi in 2013 a sumei de 30000 lei din 1988............sau care este echivalentul a 30000 de lei din 1988 ....in ziua de azi... (vezi toată discuția)

al3xal3x2	                   

buna!In urma unui proces pentru despagubiri civile pentru vatamare corporala din culpa,am primit o hotarare judecatoreasca in care s-au acordat despagubirile ... (vezi toată discuția)
	                    al3xal3x2	                   

buna!In urma unui proces pentru despagubiri civile pentru vatamare corporala din culpa,am primit o hotarare judecatoreasca in care s-au acordat despagubirile ... (vezi toată discuția)