avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare Administrator Firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare Administrator Firma

Buna ziua,

Daca sunt angajat cu norma de 8 ore intr-o companie, pot fi Administrator cu norma de 2 ore intr-o firma unde sunt si actionar cu 33% din actiuni? Care este salariul minim pe care pot sa mi-l platesc in aceasta situatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:28, 18 Mai 2009
Sigur ca puteti sa va angajati si ca administrator, cu program partial de munca. Salariul minim ar fi 600/4=150 lei brut, lunar.
Exista si varianta in care incheiati un contract de management prin care sunteti numit administrator al societatii, situatie in care nu va mai sunt aplicabile dispozitiile codului muncii.
Atentie la conflictul de interese (daca exista) intre calitatea de salariat pe care o detineti momentan si cea de administrator!
pakos a scris:

Sigur ca puteti sa va angajati si ca administrator, cu program partial de munca. Salariul minim ar fi 600/4=150 lei brut, lunar.


eu cred ca salariul minim ar fi 720/4 = 180 lei.
Dupa ce criteriu?
Dupa CCMN ... un administrator nu poate fi considerat muncitor necalificat :)

Alte discuții în legătură

Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Cod cor csillah csillah Buna ziua! In ce cod COR as putea integra un muncitor necalificat intr-o brutarie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare cetatean non-ue doar_andreea doar_andreea Buna ziua , Va scriu in legatura cu angajarea in munca a unui cetatean marocan.Pentru a primi viza de lunga sedere pentru angajare in munca de la ambasada ... (vezi toată discuția)