avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare Administrator Firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare Administrator Firma

Buna ziua,

Daca sunt angajat cu norma de 8 ore intr-o companie, pot fi Administrator cu norma de 2 ore intr-o firma unde sunt si actionar cu 33% din actiuni? Care este salariul minim pe care pot sa mi-l platesc in aceasta situatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:28, 18 Mai 2009
Eu v-am dat un raspuns care sa va asigure ca nu veti avea probleme in cazul unui control de la ITM.

Este adevarat ca nu are studii... dar daca nu exista in COR si un Administrator incadrat la clasa 6 ... ce putem face?

ITM -ul spune ca mine, un consilier juridic spune ca dvs.
1. Atata timp cat legea nu prevede clar studiile pentru administrator nu vad de ce un inspector ITM sa admita si altul nu. Inspectorii ITM ar trebui sa ma lamureasca cu text de lege cand imi respinge un act.
2. Mai mult de jumatate din administratorii de firme din tara (exceptand pe cele mari si cu pretentii) sunt cu studii de nivel scazut (ca sa ma exprim mai academic). Si atunci ce facem cu ei? Eu am avut de a face cu astfel de oameni si i-as fi concediat pe toti dar ... in ce baza (lipsa de studii!)? Si se lucreaza greu cu ei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Cod cor csillah csillah Buna ziua! In ce cod COR as putea integra un muncitor necalificat intr-o brutarie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare cetatean non-ue doar_andreea doar_andreea Buna ziua , Va scriu in legatura cu angajarea in munca a unui cetatean marocan.Pentru a primi viza de lunga sedere pentru angajare in munca de la ambasada ... (vezi toată discuția)