avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecere la norma de venit la inregistrare I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecere la norma de venit la inregistrare I.I.

Buna ziua ,am o intrp .ind . cd caen 3832 recuperarea materialelor reciclabile sortate , cei de la finante m-au trecut la norma de venit va rog sa imi spuneti daca este corect.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:43, 15 August 2014
aivilale a scris:

Buna ziua ,am o intrp .ind . cd caen 3832 recuperarea materialelor reciclabile sortate , cei de la finante m-au trecut la norma de venit va rog sa imi spuneti daca este corect.Multumesc.


Nu putem sti daca este corect. Dumneavoastra cum v-ati inregistrat? Ati bifat casuta de norma de venit? sigur aveti 3832? 3832 nu figureaza la norma de venit. Aveti un singur CAEN?

Saptamana trecuta am avut un caz in care cineva s-a declarat intr-un fel iar fiscul l-a inregistrat altfel (bifase norma de venit si a fost inregistrat in sistem real desi avea dreptul sa se inregistreze cu norma de venit). Erori pot exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv mmarcelcozma mmarcelcozma Domeniul principal de activitate al firmei este obligatoriu unul singur sau pot fi mai multe ? spre exemplu pentru o firma de colectare deseuri 381 ... (vezi toată discuția)
Pentru o intreprindere individuala crystyn_p crystyn_p Ce declaratii e obligata sa depuna conform legii o Intreprindere Individuala cu angajati cod CAEN 3832 - recuperarea materialelor reciclabile ... (vezi toată discuția)
Afacere cu anvelope second hand valit valit Am o oportunitate sa aduc din Germania anvelope second hand si as dori sa stiu , cat mai in detaliu daca se poate, ce pasi trebuie facuti pentru a pune pe ... (vezi toată discuția)