avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Rebransare Electrica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Rebransare Electrica

Buna ziua!
Din cauza neplatii unei facturi am fost debransata de la energie electrica. Am achitat factura restanta si taxa de deconectare urmand sa platesc taxa de reconectare. Dar mi s-a spus ca datele contractului nu sunt actualizate, iar proprietarul imobilului in care locuiesc nu este in tara. Ce este de facut pentru a rezolva situatia? Mentionez ca mi s-a cerut o copie dupa buletin a proprietarului, o imputernicire (la notar?) pt semnarea garantiei si un act de spatiu? La ce se refera acest act si cum poate fi obtinut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:43, 16 August 2014
Este vorba despre procura din partea proprietarului ca dv sa desfasurati demersurile in numele acestuia la furnizorul de energie si despre documentul=contract de comodat,
contract de locatiune prin care dv sa dovediti temeinicia si legalitatea la acea adresa
Contractul de spatiu poate fi incheiat de catre proprietarul de drept al imobilului-personal sau in baza unei procuri incheiate in favoarea unui tert=ruda,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din oug 70/2020 mai este ... celeonora celeonora Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din OUG 70/2020 mai este in vigoare, se mai aplica ? \" (1)Pe perioada starii de alerta , operatorii de transport si ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Litigiu gici gici Buna seara! In urma cu 2 ani am dat in comodat un spațiu pentru deschidere magazin mixt intr- o zonă rurală. Patronul in urma actului de comodat a schimbat ... (vezi toată discuția)