avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Abuz impozitare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Abuz impozitare

Buna seara,

Am platit impozitul cu anticipatie pe intreg anul 2014 , iar ulterior s-a modificat cuantumul acestuia, fara a fi informat. Exista o prevedere legala care sa interzica operarea de modificari pentru anul fiscal pentru care a fost achitat impozitul cu anticipatie ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:45, 16 August 2014
Cum asa? Nu este posibil. Unde s-a intamplat situatia si in baza carui act normativ?
Poate a fost o eroare, cand ati platit prima data.
Exista precedente,cand in cursul anului prin HCLM au fost adoptate majorari ale diferitelor taxe locale
Autoritatea locala nu a avut timpul faptic necesar sa redacteze si sa comunice toti contribuabili despre modificarea survenita,aceasta urmand sa fie comunicata anul urmator prin impunerea obligatiilor in formularul galben
Nu este o premiera situatia prezentata si anul trecut au existat astfel de situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie acordata la plata cu anticipatie a impozitelor si taxelor locale ukzspan ukzspan Daca un contribuabil nu are toate datoriile achitate la Primarie si la inceput de an pana la 31 martie 2013 plateste toate datoriile in afara de amenzi mai ... (vezi toată discuția)
Termen de plata impozit primarie . parfi63 parfi63 Pana la ce data poate fi platit impozitul pe cladiri,mijloace transport,teren fara majorari (accesorii) pe anul in curs?(Art. legea).Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Plata impozitelor locale(casa+masina+etc.) Mircea Cristian Mircea Cristian 1.Care sunt reglementarile de plata ale impozitelor locale?Care este perioada pina se face discount(si care este acesta?) si de cind se percep penalitati(si ... (vezi toată discuția)