avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bilet de avion Bucuresti - Timisoara pt minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bilet de avion Bucuresti - Timisoara pt minor

Buna ziua,
Imi pueti spune, va rog, daca pentru a putea zbura cu copiii de 1 si respective 3 ani de la Bucuresti la Timisoara trebuie sa le fac pasaport? Ii insotim amandoi (sotul meu - tatal, si cu mine), si avem certificatele de nastere.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters261311 , utilizator 09:47, 18 August 2014
De pasaport aveti nevoie doar daca plecati in afara tarii. In interior nu aveti nevoie de niciun document, act etc. pentru a calatori cu copiii oriunde doriti si nici nu e obligatoriu ca ambii parinti sa insotiti copiii.
De regula nu va cere certificatul de nastere pentru minori, dar eu zic ca e mai intelept sa le aveti la dvs., la fel actele dvs. de identitate si bineinteles biletele.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac sa-mi iau banii înapoi? simona dumitrana simona dumitrana Buna ziua,am achiziționat un bilet de avion pentru un minor de 17ani de la wizzair ...am crezut ca este posibil ca acesta sa călătorească neînsoțit ... (vezi toată discuția)
Acte necesare copiilor nascuti in strainatate pentru a calatorii miha.filip_88 miha.filip_88 as dori sa stiu daca este obligatorie detinerea de certificat romanesc pentru a putea aduce din romania in spania copilul( nascut in spania).certificatul pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pt copii nascuti in strainatate LidyHM LidyHM Buna! Am 2 copii nascuti in strainatate(unul in Canada si altul in USA). Am reusit sa le obtin Apostila pe certificatele de nastere si in curand o sa le am ... (vezi toată discuția)