avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu muzica ziua si noaptea?

Buna ziua,
locuiesc la casa si am o problema cu un vecin. Dansul asculta muzica cu boxele in curte, zi sau noapte. Problema dureaza de 1 an si s-a acutizat.
Am apelat la politie dar se pare ca nu doreste sa-l deranjeze pe acel vecin, spun ca nu au ce sa-i faca, chiar imi sugereaza ca ma amendeaza pe mine pentru solicitari nefondate.
Cum pot eu in mod legal sa adun probe si sa dovedesc ce imi face acest vecin, intr-un proces civil pentru daune?
Chiar nu exitsa vreo modalitate sa il fac sa se opreasca?
Daca il inregistrez audio sau video pot pati ceva?
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
adrian_george, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian_george , utilizator 23:37, 18 August 2014
Sunati la 112 dupa ora 22 , daca ii fac o vizita vecinului veti avea si dovada!
Vin cam in 50 de minute. E suficient sa ii anunte cei de mai sus de strada cu un sms si atunci iau eu amenda. Si eu nu vreau sa vina de 3 ori politia ci sa demonsterz zilnic, zgomotul.
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
adrian_george, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjat de muzica vecinului bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, am un vecin care de 3 luni de zile asculta aproape in fiecare zi muzica de dimineata pana seara, am incecat sa discut amiabil cu el dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Conflict cu muzica foarte tare danmihai65 danmihai65 - daca o anumita persoana asculta aproape toata ziua muzica data la maximum exista vreo modalitate legala de a-l opri? Legea 61 ofera dreptul de a asculta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi poate explica cineva legea linistii publice, va ... CosminLrp CosminLrp Buna ziua. Imi poate explica cineva legea linistii publice, va rog? Am un vecin care asculta muzica ceva mai tare si e destul de deranjant. Vreau sa vad ce e ... (vezi toată discuția)