avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura

salutare!am si eu o nelamurire privind tematica pentru sustinerea examenului de absolvire INM 2014..de ce la finalul fiecarei materii se specifica,,nota:materia va fi abordata conform Codului penal/civil din 2009/2010''?si inca ceva...imi poate sugera cineva cartile dupa care ar trebui sa invat pt INM?as vrea sa ma apuc de invatat si am nevoie de cateva sfaturi...as fi pe deplin recunoscator:justcuz:justcuz:'o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:07, 18 August 2014
catalingeorge a scris:
de ce la finalul fiecarei materii se specifica,,nota:materia va fi abordata conform Codului penal/civil din 2009/2010''?

Deoarece atat Codul lui Cuza Voda, cat si CP din'69 au cazut in desuetudine si caducitate. :tooth:

catalingeorge a scris:
si inca ceva...imi poate sugera cineva cartile dupa care ar trebui sa invat pt INM?

Boroi si Udroiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)