in urma cu cativa ani (prin 2008) am facut un imprumut la banca, iar la putin timp dupa aceea am facut si un card de credit cu limita de sold (undeva la 3 salarii). am platit 4 ani ratele aferente la cele 2 datorii, dar au intervenit niste prob in familie si efectiv nu am putut sa mai platesc la niciuna dintre ele. intre timp cei de la banca au cedat cele 2 creante unei firme de recuperari, de Credit Express este vorba. mi.au trimis scrisori pret de cateva luni si pana la urma i.am contactat si am stabilit niste plati lunare mai modeste (asta doar la telefon) iar dansii au spus ca nu pot sa ma pasuiasca prea mult timp si ca trebuie sa gasesc cumva o cale astfel incat sa pot plati integral cele 2 datorii. bineinteles ca nu am de unde, tot ce am este un amarat de salariu minim pe economie, iar de ajutat nu ma poate ajuta nimeni, mama are si ea rate la banca pe care abia reuseste sa le achite, iar tata este decedat....acum intrebarea mea este:
chiar daca efectuez acele plati stabilite la telefon in fiecare luna, recuperatorii ma pot da in judecata astfel incat sa fiu executat silit? (in cazul meu imi pot face poprire din salariu 50% dat fiind faptul ca am 2 conturi)!!!
Imediat ce creanta e scadenta se poate face poprirea.
Aveti un drept la contestatie la executare dar va costa 200 lei taxa de timbru daca o formulati si daca pierdeti procesul pierdeti si cei 200 lei...
[ nu mai apasati pe citreaza, ci pe raspunde, multumesc]
la ce scadenta a creantei va referiti? eu nu am semnat niciun angajament de plata cu scadentar....
Daca datorati bani inseamna ca ati semnat ceva.
De aceea eu ziceam ca nimeni nu poate ghici ce acte semneaza cineva fara a vedea.
Inteleg ca nici nu stiti ce atinsemnat dar stiti ca datorati bani...
Executare silita
sebi8933
Buna ziua,
Am un credit ipotecar si unul de nevoi personale incheiate in 2008 la aceeeasi banca .Din anul 2011 venitul net mi-a fost diminuat de catre ... (vezi toată discuția)