smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

Intentia depunerii plangerii penale este de a suspenda si apoi de a desface contractul de munca daca persoana nu intelege sa isi dea demisia si sa plece "elegant" din firma prin "acordul partilor".
 Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic

Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 leia	                   

Am uitat deschis mail-ul in calcutatorul de la serviciu si una din colege mi-a citit mail-urile fara acordul meu , apoi a povestit si la alte persoane ceea ce ... (vezi toată discuția)
	                    leia	                   

Am uitat deschis mail-ul in calcutatorul de la serviciu si una din colege mi-a citit mail-urile fara acordul meu , apoi a povestit si la alte persoane ceea ce ... (vezi toată discuția)

cyan	                   

O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. 
Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)
	                    cyan	                   

O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. 
Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)

ContSters288105	                   

Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters288105	                   

Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)