avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare decizie concediere

Buna ziua,
Am primit notificare ca voi fi concediata, dep. in care lucrez va fi desfiintat, dar eu banuiesc ca decizia de desfiintare a departamentului nu apartine C.A. -ului, doresc sa o contest in instanta. Vreau sa stiu daca in momentul in care voi primi decizia de concediere, caci urmeaza sa o primesc la finele previzului, trebuie sa fie insotita de copie a deciziei c.a.-ului si organigrama dinc are sa reiasa desfiintarea posturilor, sau o pot solicita caci este legal si este dreptul meu. Ei pot sa imi refuze copie a deciziei pe motive ca este document secret, cum pot face sa o primesc, ca sa vad daca e decizie interna, in functie de preferintele celor din firma si nu cele a C.A.-ULUI? Si inca o intrebare: in cazul in care tribunalul anuleaza decizia de concediere, eu nu vreau sa ma intorc la acest serviciu, si doresc sa pot beneficia de somaj. Este posibil sa mai primesc somaj in cazul in care nu vreau sa fiu reintegrata?
Cel mai recent răspuns: roxi_barbu , utilizator 22:52, 7 Aprilie 2015
Instanta competenta este Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului - va rog sa-mi dati un sfat! richard haideu richard haideu Buna seara! Vreau sa va multumesc mult pentru sfaturi! Astazi am primi notificarea de preaviz privind desfiintarea postului meu de economist/marketing ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva eu1984 eu1984 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce inseamna concediere colectiva si daca se pot obtine salarii compensatorii in urma unei concedieri colective si cum poti ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu concediere art 65, alin 1 Gabrielle2 Gabrielle2 Buna seara, Astazi am primit decizia de incetare a contractului de munca pe perioada nedeterminata cu aer 65, alin 1 ca urmare a dificultatilor economice ( ... (vezi toată discuția)