avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT - Penalizare 30% din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT - Penalizare 30% din salariu

Lucrez la o firma privata. Patronul mi-a comunicat ca ma penalizeaza 30% din salariu pe trei luni pe motiv ca a auzit ca am vorbit urat de el. Poate face asa ceva? Cum pot contesta asa ceva?
Cel mai recent răspuns: lucy.cris , utilizator 11:17, 25 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc. Mai revin daca mai am nelamuriri. Acum mi-a spus ca 10% la pe 3 luni.... ca se va face chemare ca Comisia de disciplina. Dar penalizarea oricum o iau pentru ca toti cei din comisie si reprezentantul salariatilor sunt .... nu pot spune. As vrea sa pot spune tot, dar nu pot. Asa este in Romania.

Va multumesc inca o data.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu un alt coleg Orta Orta Am avut un conflict cu un coleg cand eram in delegatie adica in jur de ora 23.00 am fost in camera la respectivul( care impartea camera cu alti 2 colegi si ... (vezi toată discuția)
Retinere din salar calin andrei calin andrei Buna ziua.Am o intrebare:am fost demis de la o firma pe motiv de restructurare personal(desfiintare post).Acum dupa o saptamina de preaviz am primit o decizie ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la calculul lunilor penalizate la pensia anticipata? Vasilidis Vasilidis Pentru situatia urmatoare: -femeie nascuta in 11.02.1961; -decizia de pensionare de la Casa de Pensii confirma 39 de ani si 10 luni contributie, cu ... (vezi toată discuția)