avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare date angajat de doua ori in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare date angajat de doua ori in Revisal

buna ziua Detin si eu o problema. Am constatat ca detin 4 aangajati in revisal cu datele personale introduse de doua ori. Imi apar de doua ori, o sdata cu informatia nr cim x incetat si o data cu nr cim y activ. normal in momentul in care am introdus datele noului cim trebuia sa intru pe angajatul existent pt a introduce noilee informatii-modificari, insa eu l-am adaugat ca angajat nou. Cum pot remedia problema astfel incat totate inf sa apara doar o data in istoricum salariatului ? Va multumesc. ast raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 31 August 2014
In acest caz, nu stiu sa existe vreo solutie . Daca era vorba despre dublarea c.i.m., atunci exista o solutie propusa de catre cei care gestioneaza baza de date a REVISAL-ului.
Puneti intrebarea pe:

Suport.Registru@teamnet.ro

si veti fi ajutata sa rezolvati problema.
Pentru suport tehnic şi sugestii referitoare la registrul în format electronic, Inspecţia Muncii a pus la dispoziţie adresa de e-mail : suportregistru@inspectiamuncii.


@ Valeriu,
La adresa data de tine nu mai raspunde nimeni la email-urile trimise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare salariat in revisal- cetatean moldovean anca.d anca.d Buna ziua! Am o problema legata de inregistrarea in REVISAL a unui angajat cu cetatenie moldoveana. Acesta intra in categoria \"altele\" la cetatenie, drept ... (vezi toată discuția)
Procesare revisal anyartesans anyartesans Buna ziua, Sunt reprezentant revisal al unei compani si am intampinat urmatoarea problema. Am 2 angajati carora li s-a incheiat contractul si vor sa intre ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal : contracte dublate crinarug crinarug Va rog sa ma ajuatti in urmatoarea problema : am inregistrat in Revisal (varianta ITM) o serie de contracte pe care apoi le-am transmis online. Verificand apoi ... (vezi toată discuția)