avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări veronika77
                      Utilizator

veronika77
                      Utilizator                    

~ final discuție ~
 emaio	                   

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
	                    emaio	                   

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)

Doinita40	                   

Buna ziua. Am doi baieti gemeni care au intrat la licee diferite As putea sa-l transfer pe cel cu media mai mica la liceu unde a intrat cel cu media mai mare . ... (vezi toată discuția)
	                    Doinita40	                   

Buna ziua. Am doi baieti gemeni care au intrat la licee diferite As putea sa-l transfer pe cel cu media mai mica la liceu unde a intrat cel cu media mai mare . ... (vezi toată discuția)

Leeleee	                   

buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S..
Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
	                    Leeleee	                   

buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S..
Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)