avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune auto

Buna ziua,

Mi-a fost avariat autoturismul proprietate personala si deoarece nu am asigurare CASCO, am platit singur reparatiile (aproximativ 8000 RON).

In cazul in care voi ajunge in instanta pentru recuperarea prejudiciului de la cel vinovat, respectiv o primarie, este obligatoriu sa am factura/bon fiscal pentru a dovedi efectuarea platii reparatiilor sau este suficient un deviz de reparatie semnat/stampilat de unitatea de service?

Mentionez ca pretul reparatiei ar ajunge la 10.000 RON in cazul in care cere factura.

Multumesc anticipat,

buna seara,
factura este documentul prin care se justifica reparatia.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Devizul nu constituie un mijloc de proba in sine. Dvs. trebuie sa probati cheltuielile efectuate cu reparatia, iar pentru asta este necesara dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala rca radu_almas radu_almas buna ziua in luna august 2012 am avut un accident cu masina propie hyundai accent, 1,5 motorina, anul fabr 2007 pe care l am cumparat de nou cu factura in ... (vezi toată discuția)
Rca euroins BratuAurel BratuAurel Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa casco RamonaBianca RamonaBianca Sunt posesorul unei asigurari facultativa casco, am avut un accident , s-a stabilit constatarea initiala, si mi-a fost inaintata de catre asigurator suma de ... (vezi toată discuția)