avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sa ma duc la politie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sa ma duc la politie?

Anul acesta in iunie am avut o problema cu un dosar in care am fost implicat in fine intr-un final sa terminat dosarul si cineva mi-a promis pe vremea aceea ca o sa dea o declaratie favorabila in schimbul a 400 ron , intre timp sa solutionat cazul si am vazut ca nu a fost asa cu mi-a promis . As putea sa ma duc la politie depun plangere pentru tainuire sau santaj ? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters297585 , utilizator 14:58, 27 August 2014
bine,va multumesc :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Influențare declaratii viorelv viorelv Elementul material al laturii obiectiva a infracțiunii prev.art.272 este încercarea de a determina sau determinarea prin corupere ,constrângere sau altă ... (vezi toată discuția)
Apeluri cu numar privat ! ContSters327384 ContSters327384 BUna seara ! Sunt parte vatamata intr-un dosar penal , ( incadrat la art. 362 NCP+altele ) , si de cand a ajuns dosarul in judecata , primesc intr-una apeluri ... (vezi toată discuția)
Sugerare raspuns in timpul interogarilor ciurli_si_burli ciurli_si_burli Este permis ca in timpul declaratiilor/intrebarilor puse de catre judecator, procuror, inculpat, persoana vatamata sa se sugereze anumite raspunsuri? Si daca ... (vezi toată discuția)