avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Abonament naveta profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Abonament naveta profesor

Abonamentul pentru naveta la profesori se doconteaza integral sau se aplica vreo furmula de calcul daca exista vreo lege in acest sens si de cand este valabila aceasta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 17:21, 1 Septembrie 2014
Abonamentul se deconteaza integral. Doar cand folositi masina personala se deconteaza echivalentul a 7,5 l la 100 de km.
Ma refeream la transportul intrajudetean am citit pe numeroase ziare de pe internet ca mai nou se dau pentru distanta de la orasul de domiciliu pana la servici doar 26 lei pentru primii 3 km iar dupa aceea pentru fiecare km se adauga cate 2 lei adica de exemplu pentru o naveta de 20 km se acorda doar in jur de 60 lei iar abonamentul costul real al acstuia este de 160 lei deci practic e un fel de a zice ca decontam .
"Naveta se deconteaza din bugetul consiliului local de care apartine scoala, si se deconteaza conform Instructiunii nr. 2 din 2010 (sau 2011). Ce prezentati dv. este decontarea conform Legii bugetului de stat, din bugetul scolii, daca scoala are fonduri.
Acolo unde exista legislatie specifica unui domeniu de activitate (aici este Instructiunea ministrului), se aplica aceasta. Deci va deconteaza de la domiciliu pana la scoala si inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Naveta profesor misu1972 misu1972 Buna ziua, Sunt profesor in mediul rural , si zilnic efectuez naveta pe o distanta de 240 de km. Noile prevederi ale Normelor de decontare a navetei prevad ca ... (vezi toată discuția)