avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar

Buna ziua!
Am un credit ipotecar in CHF pentru un apartament in Galati.
In cazul in care nu mai pot plati ratele, cum as putea sa procedez sa nu raman dator bancii. As putea vinde apartamentul?
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 21:35, 28 August 2014
Buna seara,

aveti posibilitatea de a solicita o refinantare, in moneda nationala ar fi mai sigur, fie aceleiasi institutii bancare fie alteia, reusita in general depinde de solvabilitatea dvs.

Vinderea apartamentului ar putea fi o solutie, dar pentru aceasta este nevoie de mult noroc si se poate numai cu acceptul bancii!
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
ELENA VASILE - Birou de Mediator, Mediator
ratele in CHF nu se mai pot plati, in general, din cauza ca sunt umflate artificial (duble, acum, decat normal).

s-a demontat si desfiintat mecanismul ("credit ipotecar in CHF") de judecatorii din croatia, ca exemplu.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar mirela81mire mirela81mire In urma cu 3 ani am luat un credit ipotecar in valoare de 37 000 CHF,acum platesc singura rata lunara (fostul sot nu mai participa ).Va intreb ,exista vreo ... (vezi toată discuția)
Credit franci delia1211 delia1211 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elevetieni in valoare de 46 000 chf din anul 2007. Cand am ridicat banii a fost cursul 1.845 ... (vezi toată discuția)