avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizitare minor

Buna ziua,
Am trait in concubinaj timp de 6 ani la parintii mei, rezultand un baietel din aceasta relatie. In momentul de fata baiatul este pe numele meu are 11 luni si mama baiatului nu mai locuieste cu mine de cand baiatul avea 2 luni locuind la parintii ei. Am sunat-o pe mama baiatului meu de cateva ori, pentru a-mi vizita si a-mi plimba baiatul. imi interzice mereu si nu ma lasa sa-mi vad copilul doar cu ordin judecatoresc. Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac legal sa-mi vad copilul si cat ar dura procedurile legale. Multumesc anticipat.
proastasatului a scris:

Dar in afara de a suna v-ati implicat in cresterea copilului? Platiti pensie? Cumparati haine, mancare?

Subiectul e din 2014... Probabil ați intrat pe el pentru că l-ați văzut la Discuții asemănătoare și v-a scăpat data. Îl închid,

Mulțumesc pentru înțelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program vizita minor IngridIoana IngridIoana sunt mama unui baietel de 2 ani. in martie 2012 s-a stabilit in intstanta programul de vizita pentru minor in favoarea tatalui (el a fost cel care a cerut ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare conpama conpama Buna ziua. Sunt mama a doi copii minori. Sunt divortata de 4 ani, timp in care tatal copiilor mi-a deschis si un proces prin care sa isi insuseasca \\"dreptul ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate omatcons omatcons Am un copil care are 21 de ani. Baiatul a avut o relatie in urma cu circa un an dupa care relatia lor s/a racit. In urma cu o luna am primit un SMS de la ... (vezi toată discuția)