avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... competenta in solutionarea cauzei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

competenta in solutionarea cauzei

Buna seara!
Avand in vedere ca de curand s-a modificat art. 9 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, in sensul ca organul de executare sesizeaza instanta de judecata in vederea inlocuirii amenzii cu munca in folosul comunitatii, care este de fapt aceasta instanta, tribunalul sau judecatoria? Multumesc
Cel mai recent răspuns: amelyah , utilizator 23:15, 1 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum solicit inlocuirea amenzii contraventionale cu munca in folosul comunitatii? aidu aidu Am omis sa solicit in timpul procesului, iar instanta mi-a respins apelul. Mai pot acum solicita, spre exemplu prin contestatie la executare, sa fie ... (vezi toată discuția)
Transformarea amenzilor in munca in folosul comunitatii anapop92 anapop92 Buna ziua! Sunt proaspat angajata intr-o primarie la urmarire impozite si taxe si inca nu imi e foarte clar mersul lucrurilor. Deci, am o multime de amenzi ... (vezi toată discuția)
Inlocuire amenda cu munca in folosul comunitatii madalina.lacatus madalina.lacatus Buna seara, am si eu o intrebare : Primaria a inaintat procesele verbale de contraventie ale debitorilor rau platnici la unitatea emitenta (politie) ,pentru ca ... (vezi toată discuția)