avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Documente necesare pentru organizarea unui curs de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Documente necesare pentru organizarea unui curs de auto machiaj

Buna ziua,

As dori sa stiu ce documente (diplome, avize, autorizatii, etc) ar fi nevoie pentru a putea organiza un curs de auto machiaj. De asemenea ce obiect de activitate are trebui sa aiba firma ca sa poate face astfel de cursuri.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 01:29, 5 Septembrie 2014
Trebuie sa fie firma de servicii de formare, iar formatorul trebuie sa aiba certificat de formator.
Este nevoie de aceste lucruri si in cazul in care nu se elibereaza nici o diploma la finalul cursului ?
Si formatorul trebuie sa aiba si diploma in domeniul de machiaj sau pot fi angajati diferiti la aceeasi firma : unul sa aiba diploma de machiaj si un alt angajat sa aiba cel de formator ?
Sau este nevoie doar de diploma de formator fara alte diplome ?

Multumesc
Daca faceti curs fara sa finalizati cu un act, cine vine sa dea bani pe el?
Daca este organizat de dv. si aveti diploma de machiaj, veti preda doar partea practica (2/3 din ore), iar formatorul partea teoretica, dar il finalizati cu un act: certificat sau adeverinta. In orice situatie, cursul va trebui sa fie acreditat pentru certificat sau avizat /autorizat pentru adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Curs acreditat fara diploma? GianiLiliana GianiLiliana Buna ziua, In august 2014 am urmat un curs (scurt) de Formator (curs acreditat - 150 eur). La sfarsitul cursului, după testarea finala la care am obținut ... (vezi toată discuția)
Diploma suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul in care un trainer de vanzari sustine cateva ore (are diploma de formator, insa actioneaza si ca angajat al unei societati ce ... (vezi toată discuția)