avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Calcul termen de 5 ani de executare lucrari similare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Calcul termen de 5 ani de executare lucrari similare

Buna ziua
cum se calculeaza termenul de 5 ani in care au fost executate lucrari similare cu cea pt care am licitat?
In fisa de date se precizeaza "ofertantii vor face dovada executarii in ultimii 5 ani calculati pana la data limita de depunere a ofertelor, a unor lucrari similare cu obiectul contractului"
Daca aceasta perioada de 5 ani se incadreaza intre 04.07.2009 - 03.07.2014, iar ofertantul a terminat executarea lucrarii (experienta similara) pe 12.07.2009, putem dovedi indeplinirea experientei similare?
Termenul de 5 ani trebuie sa cuprinda intreaga perioada de executare lucrare similara sau e suficient doar o parte din termenul de executare lucrare similara?
In fisa spune sa facem dovada executarii in ultimii 5 ani, asadar ne incadram in cei 5 ani, chiar daca e vorba doar de cateva zile de executare lucrare similara.

va rog....astept o parere mult mai avizata decat a mea
multumesc
Cel mai recent răspuns: greensea , utilizator 13:05, 5 Septembrie 2014
perioada de 5 ani se calculeaza de la data receptiei finale a lucrarii.Puteti solicita si o scrisoare de recomandare de la beneficiar
imi dati si un temei de drept va rog ..in OUG 34 nu gasesc mare lucru
am un proces verbal de receptie finala din 2010 si as vrea sa le dau un raspuns la solicitarea de clarificari
multumesc din suflet
baza legala este OUG 34, deoarece dvs. raspundeti unei cerinte din caietul de sarcini.Din graba am scris receptie finala, dar este vorba de receptia la terminare lucrarilor, deoarece perioada de garantie financiara nu presupune activitate.Imi cer scuze pentru greseala
mi-am dat seama ca n-are cum sa cuprinda si perioada de garantie
Insa , nu sunt lamurit : Termenul de 5 ani trebuie sa cuprinda intreaga perioada de executare lucrare similara sau e in regula daca lucrarea a inceput in afara perioadei si s-a terminat in termenul de 5 ani?
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare dovedire experienta similara la o licitatie membruev membruev Va supun atentiei urmatoarea speta: La o procedura de atribuire in Fisa de Date autoritatea contractanta(AC) a solicitat pentru dovedirea experientei ... (vezi toată discuția)
Experienta similara Anita Ihos Anita Ihos Cum se dovedeste experienta similara a unui ofertant la o achizitie publica?:-/ (vezi toată discuția)
Termen garantie buna executie cerere oferta Popescu_Mihaela Popescu_Mihaela Buna ziua! Daca in fisa de date a unei cereri de oferta la garantia de buna executie nu am specificat termenul de garantie, care este termenul minim legal ... (vezi toată discuția)