avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare ilegala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare ilegala

Buna seara. Doresc si eu o informatie. M-am mutat intr-un bloc nou construit, la demisol. Vecinii parcheaza masina pana in fereastra la mine desi stiu ca exista o reglementare, nu stiu exact care, unde spune ca nu e voie sa amenajezi parcare la o distanta mai mica de 5 metri fata de ferestrele locuintelor. conform acestei reglementari, a ministerului sanatatii cred, aceasta parcare nu e legala. Unde ma pot adresa pentru rezolvarea acestei situatii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariacoman , utilizator 22:22, 2 Septembrie 2014
Sesizati oficial directia corp control din primarie
stie cineva conform carei legi, hotarari am dreptul sa cer sa nu se parcheze in fata ferestrelor? stiu ca exista ceva, dar nu stiu exact. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata ferestrei de locuit mariacoman mariacoman Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am cumparat o locuinta la demisolul unui bloc nou construit.Dezvoltatorul vazand ca nu am masina mi-a promis ... (vezi toată discuția)
Parcat in fata geamului Florian96 Florian96 M am mutat recent intr o noua zona din Iasi dar a aparut o problema, un vecin parcheaza mereu in dreptul geamului ( apartamentul meu fiind la parter ). Am ... (vezi toată discuția)
Terenul din jurul blocului(dreptul de a parca masina) petitemichele petitemichele Buna ziua, Acum vreo 2 ani am citit pe forum un subiect despre terenul din jurul blocului,ca 10 m ar reprezenta teren de protectie,de protejare a ... (vezi toată discuția)