Sunt castigatorul unei suprafete de teren intravilan in orasul Fagaras.
Sentinta a fost data de C.S.C.J prin sentinta definitiva si irevocabila.Executorul ma tot amana pe motivul ca propietarul terenului este plecat din tara..mai exact in U.S.A si nu a mai venit.
mentionez ca am angajat executorul sa faca treaba asta in 2006...si tot timpul am fost avertizat ca pana nu vine propietarul acasa nu se poate face nimic.
Intrebarea mea este:se poate face executare ain lipsa??Propietarul terenului este o doamna in varst de 90 de ani care nu cred ca se va intoarce in Romania vreodata..
Atentie sporita cu procedura de executare silita
Procedura de executare silita este demarata de catre bej la cererea creditorului si procedura se poate conntinua numai prin staruinta creditorului de mentinere pe rolul activ al bej a cererii de executare silita
Chiar daca, debitorul este plecat din tara ,exista procedura publicarii in cotidian de larga circulatie
Chiar daca debitorul refuza sub diferite motive predarea bunului dedus executari,creditorul detine anumite mijloace indirecte de constrangere a debitorului sa isi execute propriile obligatii
Constrangerea se poate realiza numai de catre instanta de judecata la cererea creditorului,
In cazul dv cand executarea silita este tergiversata din 2006 ,este evident interesul debitorului de a se sustrage executarii silite,situatie in care in calitate de creditor sunteti indreptatit sa solicitati obligarea la plata de daune interese pentru repararea prejudiciului cauzat prin neexecutarea hotararii
O parere?
dorinv
Revin din nou cu o rugaminte catre voi.
Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita
nellirata
In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta ... (vezi toată discuția)