avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ref. infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ref. infiintare pfa

Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema:
- am terminat licelul de informatica si doresc sa lucrez in domeniul informaticii, pe programare. Acum sunt student si am gasit sa lucrez pentru o firma, dar administratorul firmei mi-a sugerat ideea de a deschide un PFA si sa lucrez pe baza de contract de prestarii servicii. In cazul in care imi deschid PFA si gasesc mai tarziu sa ma angajez intr-o firma si mi se solicita sa dovedesc experinta si vechimea in munca pentru functia respectiv cu ce documente pot dovedi?? Cum este mai bine sa procedez???
Va multumesc din suflet!!!
Cel mai recent răspuns: floricageta , utilizator 18:20, 4 Septembrie 2014
Vechimea in munca rezulta din incheierea unui CIM si se dovedeste cu adev de vechime. In cazul dvs nu veti avea vechime in munca dpdv legal, doar "experienta".
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - vechime in munca si vechime in specialitate anda_sabina anda_sabina Sunt absolventa a facultatii de automatica si sunt incadrata in functia de analist programator. Doresc sa ma angajez la o firma si avem discutii pe urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Pfa - conditii: spalator auto kathyalu kathyalu un individ fara pregatire profesionala (10 CLASE)si fara experinta (muncitor necalificat)poate sa-si deschida un pfa?ca obiect de activitate : spalatorie ... (vezi toată discuția)
Afacere noua someone_black someone_black Buna ziua, Numele meu este Alexandru in varsta de 20 de ani si impreuna cu un prieten vrem sa ne deschidem o firma de prestari servicii in domeniul IT. Ambii ... (vezi toată discuția)