avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Contraventionala Abuziva contestata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Contraventionala Abuziva contestata

Buna ziua!
Am Primit astazi ,o amenda prin posta,dupa un incident din data de 01.09.2014,in care am fost agresata si cu tentativa de talharie de o vecina bolnava psihic ,am sunat la 112 si astazi ma trezesc cu amenda pentru deranjarea linisti si ordini publice,deoarece politistul care a venit era deranjat ca am sunat la 112 si nu la sectia de sector de care apartin.

Cum se procedeaza pentru a contesta aceasta amenda abuziva care este de 500 lei.
Am facut si o sesizare la protectia copilului ,pentru a face o evaluare psihologica copilului minor de 2 ani care era cu mine in momentul abuzului .Respective are dosare la politie de la multi vecini si nu s-a intamplat nimic pana acum ,este si in proces de evacuare din apartament pentru neplata intretinerii.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:11, 6 Septembrie 2014
Impotriva procesului verbal de contraventie puteti sa faceti plangere pe care o depuneti la judecatorie in termen de 15 zile de la comunicare.
Daca doamna este bolnava psihic, posibil sa fie pusa si sub interdictie ,nu raspunde penal pentru faptele sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii care deranjează Simona Costea Simona Costea Ce pot face cu un vecin care da muzica tare, toată noaptea? L-am rugat să lase muzica mai încet, dar face exact contrariul... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA BUNA ZIUA,DA-TI-MI UN SFAT VA ROG SI O SUGESTIE DESPRE CE AR TREBUI SA FAC IN CAZUL CARE IL VOI EXPUNE,IN DATA DE 24 IANUARIE IN JURUL OREI9 UN VECIN MI-A ... (vezi toată discuția)
Contestare pv apel fals 112 laur2013 laur2013 Am sunat la 112 intrucat vorbind cu persoana la telefon a fost agresata fizic.Primul apela a fost la postul de politie din localitatea unde se afla persoana ... (vezi toată discuția)