Buna seara!
Am incheiat un antecontract cu privire la un imobil achitand pretul in momentul semnarii antecontractului.
La data cand trebuia sa ne prezentam la notariat pentru a incheia actul in forma autentica, vanzatorul nu s-a prezentat. L-am notificat apoi sa se prezinte...nicio sansa.
Apoi am introdus o actiune prin care am solicitat in contradictoriu cu el pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic cu privire la acest imobil.
La o luna, vanzatorul a decedat, ramanand ca unica mostenitoare fiica sa care contesta atat semnatura.(semnatura este a vanzatorului)
In acelasi timp a solicitat si pe calea unei ordonante presedintiale evacuarea mea din imobil.
Precizez ca stapanesc acest imobil de la data incheierii acestui antecontract.
Credeti ca as avea vreo sansa de castig ?
M-am aparat in sensul ca subsemnatul stapanesc acest imobil in baza antecontractului.
Cum as putea sa ma apar pentru a nu fi evacuat? Ma gandesc ca daca se face expertiza o sa se demonstreze ca semnatura a fost a vanzatorului.
Va multumesc!!
Multumesc frumos!!
Cumparatorul a intrat in posesia imobilului de la data incheierii antecontractului.
Si da, antecontractul a fost incheiat sub imperiul noului cod civil, dar nu au trecut cele 6 luni..