In urma cu o luna jumatate am platit pentru un serviciu care trebuia sa fie gata in cel mult 15 zile lucratoare. De atunci incercat sa contactez persoana respectiva, desi mi-a raspuns pe facebook ma tot lungeste ca il va rezolva in curand si cand trece termenul nu se intampla nimic. Serviciul era pentru decodarea unui telefon, iar domnul respectiv profita de faptul ca stau in Anglia si presupune ca nu pot lua nici o masura impotriva dansului. I-am cerut banii inapoi de 2 ori si imi da un termen diferit de fiecare data si refuza sa imi dea banii, care in conditiile in care sunt student si lucrez in paralel, nu imi permit sa arunc 40 lire pe geam. Care ar fi posibilitatile pe care le-as avea de aici. Sunt deschis la toate canalele posibile sa il pot impiedica pe domnul respectiv din a mai face si asta altcuiva. Pot face si plangeri la OPC sau alte institutii de genul respectiv? Cu cat mai multe cu atat mai bine.
Multumesc anticipat.
Utilizare poza
nupotsaspun
Daca de ex, am o poza de profil, pe vreun site, nu conteaza care, si X o utilizeaza pe site-ul lui/ei, ca sa para ca eu am spus acea poveste, e legal ? Mai ... (vezi toată discuția)